Agentie Organizare Nunta, Nunti, Botezuri
Acasa      Aranjamente Florale
Printeaza aceasta paginaAdauga la Favorite
     Aranjamente Florale Nunta, Flori Nunta, Buchete Mireasa, Lumanari, Flori Nunti, Aranjamente Florale Mese Invitati, Aranjament Floral Masa Prezidiu, Arcada Flori, Stalpisori de Intampinare cu Flori
 
 
 
         Aranjamentele florale definesc stilul evenimentului conferidu-i un stil si o eleganta aparte! Alegerea aranjamentelor florale este influentata de mai multi factori! In primul rand se va tine cont de preferintele miresei si a celorlalti implicati ( mire, nasa, nasi si parinti ), in al doilea rand alegerea aranjamentele florale  trebuie facuta in stransa legatura cu tematica evenimentului, deasemenea perioada anului este foarte importanta in alegerea florilor!
         Echipa Select Events, prin floraria proprie "Select Flower Shop" si bazandu-se pe experienta in efectuarea de astfel de aranjamente florale, va sta la dispozitie si va ajuta sa alegeti florile potrivite pentru evenimentul dumneavoasra!
 
Va punem la dispozitie:

- Aranjamente florale pentru mesele invitatilor, buchet mireasa / nasa, buchet cununie civila, lumanari nunta, cocarde, corsaje, bratari domnisoare de onoare, arcada din fier forjat cu flori, stalpisori intrare cu flori, aranjamente florale pentru masina, sfere din flori, aranjament floral pentru cristelnita!
Floraria ''Select Flower Shop'' va sta la dispozitie cu cele mai exclusiviste si sofisticate aranjamente florale! Fiecare cratie florala este adaptata cerintelor clientilor nostri!
Aranjamente Florale Nunti si Botezuri
Detalii - 0722.81.91.91

 
 
Vaze Inalte Mese Invitati:

- Aranjamente Vaze Inalte
- Vaze Inalte Nunti
- Vaze cu Flori Nunta
- Vaze Nunta cu Flori
- Aranjamente Florale Nunti


Suport Mese din Fier Forjat:
 
- Aranjamente fier forjat nunta
- Aranjamente flori nunta
- Suporti din fier forjat nunta
- Suport din fier forjat mese
 


Aranjamente Vaze Martini Nunta
 
- Vaze Martinii Nunti
- Aranjamente Florale Martini
- Aranjamente Flori Nunta
- Aranjamente Mese cu Flori
- Vaze Martini cu Flori
 

 
 
 
     Echipa Select Events vine in intampinarea nevoilor dumneavoatra imbinand utilul cu placutul si in acelasi timp da splendoare, extravaganta si nonconformism evenimentelor dumneavoatra de orice natura, fie ele nunti, botezuri, petreceri corporate, aniversari, inaugurari sedii firma, decoratiuni de Craciun, etc...
Nu ezitati si contactati-ne! - 0722.81.91.91